powrót

Nowości



MIRROR

MIRROR

Mirror - polewa żelowa do stosowania na ciepło lub zimno, która nadaje wyrobom gotowym "lustrzany: efekt, zachowując swój połysk również w niskich temperaturach.

Wyróżniamy smaki:

  • ciemna czekolada
  • biała czekolada
  • karmel
  • truskawka
  • neutralny
  • malina
  • kiwi
  • wiśnia
  • limonka
  • mandarynka

Zalety:

  • zachowuje połysk
  • mają intensywny smak
  • mogą być stosowane na nachylonych powierzchniach

Zastosowanie:

  • do tortów, kostek deserowych, tart, deserów i w lodziarstwie.

TARTARUGA

TARTARUGA

Pan Tartaruga - koncentrat do przygotowania klasycznego, włoskiego pieczywa w kształcie żółwia, z dodatkiem owsa i płatów kukurydzy.

Zalety:

  • niepowtarzalny wygląd
  • wyjątkowy smak i aromat
  • chrupiąca, złocista skórka
  • idealnie łączy się z naturalnym kwasem

Zastosowanie:

  • do pieczywa pszennego, pieczywa mieszanego.